Διαφήμιση

Ξεκινήστε διαφήμιση στο map2heal!

Medical Products/Devices


Την εισαγωγή σας υπηρεσίες & προϊόντα σε όλο τον κόσμο

Μπορείτε να αγορά το προϊόν σας ένας-ένας. Μπορείτε να εισαγάγει την εταιρεία σας σε όλο τον κόσμο μέσα από την εγκατάσταση κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα σας σε αυτή την πλατφόρμα σε 17 γλώσσες για τα οφέλη των χρηστών.

Διαφήμιση Σε Απευθείας Σύνδεση. έγγραφα

Όλες οι εικόνες, βίντεο, φυλλάδια και εγχειρίδια, επιστημονικά περιοδικά είναι μόνο για ένα προϊόν. Αυτό μια απαραίτητη πλατφόρμα για τους γιατρούς και τους ασθενείς. Κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι έρευνα σχετικά με το προϊόν σας και προσπαθήστε να φτάσετε αυτό.

Υποστήριξη 17 γλωσσών

Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις εξαγωγικές δυνατότητες του προϊόντος σας με 17 διαφορετικές γλώσσες υποστήριξη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με διεθνείς πελάτες στη δική τους γλώσσα. Μπορείτε να το κάνετε σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ και πωλήσεων με Map2heal.

Thermal Baths


Να εισαγάγουν τις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο

Μπορείτε να φτάσετε σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να εισαγάγει θεραπεία μέθοδοι σου Ιαματικά Λουτρά ή Κέντρα Spa. Χιλιάδες υγείας άσυλο είναι η αναζήτηση για το θέμα αυτό μέσω του διαδικτύου. Map2heal μεσολαβεί αυτούς τους ανθρώπους να γνωρίσω.

Πάρτε πελάτη ανατροφοδοτήσεις και τις εμπειρίες

Παρουσιάζουμε τα Ιαματικά Λουτρά και Spa Κέντρα σε επαγγελματικό web. Ως διακριτή από την ιστοσελίδα, μπορείτε να κάνετε επαφή με τους πελάτες σας, σε διαφορετική γλώσσα και να ενισχυθεί η σχέση σας με αυτούς. Map2heal προς τα εμπρός όλη η μαρτυρία που έρχονται από το προηγούμενο και ευχαριστημένοι πελάτες για να τους πιθανούς πελάτες σας.

Επιχειρηματικές λύσεις

Μπορείτε να συνδέσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας με map2heal για να παρουσιάσει το λογότυπό σας ή τη δική σας σελίδα για τους πελάτες. Δεν δείχνουν μόνο το λογότυπό σας,μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις και ανακοινώσεις σε συγκεκριμένη χώρα είναι η κύρια γλώσσα.

  • Διαχειριστείτε τις τάξεις άποψης
  • Ψάχνετε στατιστικά στοιχεία
  • Πάρτε τα σχόλια των χρηστών
  • Έχετε μια Καμπάνια Σελίδα

Ξεκινήστε τώρα!