Ναι,Map2heal είναι 100% δωρεάν για τους χρήστες. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν ευκολότερο για σας να πάρετε τη φροντίδα που χρειάζεστε για τις εγκαιρότερες τρόπο. Το πιο ενημερωμένο και πλήρη διατηρείτε το προφίλ σας, τοσο περισσότερο μπορείτε να επωφεληθείτε απο τα πλεονεκτήματα της Map2heal.
Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης που είναι συνεργάτης με Map2heal γίνει μέρος του παγκόσμιου τουρισμού υγείας. Μέσα από τις υπηρεσίες μας είναι σε θέση να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στον κόσμο σε 17 διαφορετικές γλώσσες, ακολουθήστε με τους ασθενείς τους και να κρατήσει σε επαφή μαζί τους. Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν ιατρική συγκατάθεση μορφής και παρασκευάζονται από Map2heal και αξιολόγηση έντονα από δικηγόρους στη μητρική γλώσσα των ασθενών. Παρόχους υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να πληρώνουν συνδρομή για να πάρετε τα οφέλη από αυτές τις υπηρεσίες. Επιπλέον, οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στις σελίδες του γιατρούς και επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης με δωρεάν συνδρομές επίσης να συμβάλει σε κέρδη.
Ναι, Map2heal παρέχει υπηρεσίες σε 17 γλώσσες, επιτρέποντας σε σας για να βρείτε γιατρούς και παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο..Επί του παρόντος οι υπηρεσίες μας διατίθενται στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά, Δανέζικα, Ρώσικα, Ολλανδικά, Ελληνικά και Σουηδικά.
Map2heal εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη. Το σύστημά μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες χώρες, όπου η παρεχόμενη 17 γλωσσες είναι ενεργά χρησιμοποιούμενα.
Map2heal είναι ένα σύστημα που προσφέρει ενδιάμεσες ιατρικές υπηρεσίες στους χρήστες με βάση προτίμηση του ασθενούς. Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία, πρέπει απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής εντελώς. Αφού έχετε κάνει , ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τους γιατρούς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με το δικό σας δίκτυο, επικοινωνεί μαζί τους στη μητρική σας γλώσσα και να στείλετε τα αποτελέσματα των δοκιμών (π. χ. Τομογραφία, ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία, Αγγειογραφία, κ. λπ.), χωρίς καμία επιβάρυνση. Επιπλέον, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας στη δική σας γλώσσα δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στον κόσμο. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κατεβάσετε up-to-ημερομηνία ιατρικά άρθρα , περιοδικά, φυλλάδια και βιβλία μέσω της μηχανής αναζήτησης μας. Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε τυχόν υγείας που σχετίζονται με τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης.
Map2heal παρέχει ένα δίκτυο που ενσωματώνει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, οι γιατροί, οι ασφαλιστικές εταιρείες και τους ασθενείς. Σε αυτό το δίκτυο, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη να πάρει τις απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες που απελευθερώνεται από τα νοσοκομεία και τους επαγγελματίες υγείας σχετικά με τη συγκεκριμένη ασθένεια, σύμπτωμα και καταγγελίες. Επιπλέον, το σύστημα σας επιτρέπει να ψάξετε για τους μεμονωμένους γιατρούς, δείτε τα εκπαιδευτικά και ακαδημαϊκά παρελθόν και να δείτε τη δημοσίευσή τους αρχεία.
Χρησιμοποιώντας την προηγμένη φίλτρο αναζήτησης της Map2heal, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης από τη θέση τους, ομιλούμενη γλώσσα, δεκτή ασφαλιστική εταιρεία, η περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε με βάση το επίπεδο της δραστηριότητας εντός Map2heal. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε επαγγελματία υγείας που είναι το πιο ενεργό στο σύστημα, που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ενδεχομένως πιο γρήγορα.
ΠΟΣΟΣΤΟ της ένα γιατρό ή υγειονομικής περίθαλψης παροχής είναι μια δυναμική αριθμός που εξάγεται από έναν αλγόριθμο που ενσωματώνει του/της επίπεδο της δραστηριότητας του συστήματος της Map2heal μέσω μεταβλητών, όπως του/της απάντηση ποσοστό και το χρονοδιάγραμμα των ερωτήσεων, τη συχνότητα με την οποία αυτός/αυτή είναι αποστολή αποτελέσματα των δοκιμών, "διαβάζονται" του/της blogs, Ευχαριστήρια μηνύματα στέλνονται και επισκέπτονται το προφίλ του/της. Αποτυχία να εμφανίζεται αυτός ο τύπος δραστηριότητας στο σύστημα θα προκαλέσει μια μείωση της αξίας του ποσοστού δραστηριότητας συγκεκριμένη υπηρεσία παροχής του γιατρού ή υγειονομική περίθαλψη. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης των ιατρών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης με βάση το ποσοστό τους δραστηριότητα.
Χρησιμοποιώντας μια μέθοδο υπολογισμού που ορίζεται από εταιρείες ασφάλισης υγείας, Map2heal παρέχει την καλύτερη ταξιδιωτική ασφάλιση εισαγωγικά για τη χώρα που σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και προσιτή ασφάλιση υγείας.
Map2heal Κινδύνου Υπολογισμός Συσκευή υπολογίζει τον κίνδυνο για την υγεία σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας και την τρέχουσα ή προβλεπόμενη θέση. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να σας παρέχει μια λίστα με τους γιατρούς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εάν χρησιμοποιείτε το Map2heal Εφαρμογή για Κινητά, η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί για σένα περιοχή που δεν είναι διαθέσιμα για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας.
Map2heal δεν θέλει ποτέ προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης από τους χρήστες.. Σας προσωπικές πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας ανώνυμα και δεν μοιράζονται με τρίτο πρόσωπο ή εταιρείες χωρίς άδεια. Η πιο ολοκληρωμένη σας Map2heal προφίλ, τόσο περισσότερο μπορείτε να πάρετε τα πλεονεκτήματα των Map2heal.. Οι πληροφορίες που παρέχετε στο προφίλ σας επιτρέπει το σύστημα να υπολογίσει την κίνδυνοι για την υγεία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας ή την τρέχουσα τοποθεσίες, επίσης να σας στείλουμε ειδοποιήσεις σχετικά με την τοποθεσία σας είναι διαθέσιμη για την κατάσταση της υγείας σας, να σας στείλουμε την ασφάλιση υγείας εισαγωγικά και up-to-ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια και τα συμπτώματα που έχετε εντοπίσει στο προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα προφίλ των άλλων ασθενείς με παρόμοια ασθένεια και να διαβάσετε για τις ιστορίες τους.
Ναι, Map2heal αποθηκεύει τις προσωπικές πληροφορίες για την υγεία, χωρίς τις προσωπικές προσδιορίζοντας πληροφορίες σας, και δεν τις μοιράζετε με τρίτα πρόσωπα ή εταιρείες χωρίς την άδειά σας.
Map2heal έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με το γιατρό σας σε ένα γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο. Χρησιμοποιώντας το σύστημα μεταφοράς αρχείων και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων του module μπορείτε να στείλετε τα αποτελέσματα των δοκιμών σας (π.χ. Τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, Αγγειογραφία, κ.λπ.) με το γιατρό σας και να λάβετε τις ιατρικές συμβουλές.
Ναι, Όταν στέλνετε ένα αρχείο Map2heal πρώτη ανώνυμα δεδομένα του ασθενούς ή αρχεία DICOM (ΑΞΟΝΙΚΉ τομογραφία, ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία, Αγγειογραφία κλπ.) και, στη συνέχεια, τις μεταφορές τους με τις ΗΠΑ επινόησε HIPAA HITECH τεχνολογία. Με αυτή τη μέθοδο μεταφοράς δεδομένων παρουσιάζεται σε ένα κρυπτογραφημένο τρόπο και μόνο σε υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μπορείτε να τα ανοίξετε. Ένας αλγόριθμος κρυπτογράφησης, "End-to-End Ασφάλεια" και ένα πρωτόκολλο TCP, "τριπλή Χειραψία", που είναι και οι δύο συναντήσεις της ε. Ε. τα πρότυπα σε απευθείας σύνδεση ιατρική μεταφορά αρχείων είναι ενσωματωμένη στο σύστημα μας. Όλα τα αρχεία DICOM (ΑΞΟΝΙΚΉ τομογραφία, ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία, Αγγειογραφία κλπ.) έστειλε μπορούν να προβληθούν από ένα FDA εγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής DICOM που δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ συνεργάτη της εταιρείας, MedXT.
Όλα τα σταλμένα μήνυματα παραδίδονται στους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης αμέσως χωρίς οποιαδήποτε δαπάνη, οπουδήποτε και να είστε στον κόσμο. Map2heal, εντούτοις, δεν μπορεί να εγγυηθεί μια στιγμιαία απάντηση στα μηνύματα. Οι προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες μπορούν να αποκριθούν σε σας, καλής εφαρμογής χρόνος για το πρόγραμμά τους.
Μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω, χρησιμοποιώντας Map2heal Εφαρμογή για Κινητά που υποστηρίζονται από το Android και IOS λειτουργικά συστήματα. Με την εφαρμογή αυτή, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το πλησιέστερο γιατρό, που μιλάει τη γλώσσα σας; καλέστε ένα ασθενοφόρο, την αστυνομία και το κέρδος από την πρεσβεία των υπηρεσιών της. Για παράδειγμα, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Map2heal Εφαρμογή για Κινητά, μπορείτε να εντοπίσετε χρησιμοποιώντας το σύστημα GPS στο κινητό σας τηλέφωνο και να κατευθύνει προς το πλησιέστερο επαγγελματία υγείας που μιλά τη γλώσσα σας και να παρέχει επείγουσα φροντίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό με τη διαμόρφωση βασικές και προηγμένες κουμπί πανικού χαρακτηριστικά στην εφαρμογή σας για κινητά.
Map2heal υπολογίζει μια τιμή κινδύνου ανάλογα με την τοποθεσία του χρήστη. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορεί να απαριθμήσει τα πιο προσβάσιμο τους γιατρούς για σας εκ των προτέρων και να προετοιμάσει ένα χάρτη του κινδύνου για την ασφάλειά σας. Το σύστημα επίσης σας κατευθύνει προς τα κοντινότερα επαγγελματικά κατάλληλο υγείας σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.
Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να φτάσετε τις ρυθμίσεις λογαριασμού και να παγώσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στη δεξιά πλευρά της καρτέλας "μενού", που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Ενώ αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα, Map2heal θα θέλει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης σύντομη να πάρει τα σχόλιά σας.
Αφού έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό και συνδεθείτε, μπορείτε να ζητήσετε ένα ραντεβού από ένα συγκεκριμένο γιατρό, εντοπίζοντας το προφίλ τους και κάνοντας κλικ στο "ραντεβού". Μετά από αυτό, ο γιατρός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού. Ακόμη και αν η αίτηση αποστέλλεται στη δική σας γλώσσα, θα μεταφερθούν για την υγεία επαγγελματίας στην δική του/της γλώσσα. Σας υπενθυμίζουμε ότι Map2heal μόνο να μεταφέρει το αίτημά σας να τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης και δεν είναι υπεύθυνη για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Όταν στέλνετε ένα αίτημα, παρακαλούμε φροντίστε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και/ή τον αριθμό του κινητού σας, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.
Η ομάδα μας εκτιμά πραγματικά τη γνώμη σας, τις ανησυχίες και τις καταγγελίες. Μπορείτε εύκολα να μας δώσει τα σχόλιά σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στην επαφή μας link. Όταν θα πρέπει να το αναφέρετε τις ανησυχίες σας σχετικά με ένα γιατρό ή ένα κέντρο υγείας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "αναφορά" για να μας δώσει τα σχόλιά σας. Map2heal ομάδα θα εργαστεί για τις ανησυχίες σας το συντομότερο δυνατόν.